Over ons

Brasserie

Onze brasserie is gelegen in de schuur waar U zicht heeft op het technische gedeelte van de molen. Wij hebben een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Wij werken met dagverse -en streekprodukten. Onze suggestie kaart wordt maandelijks vervangen. De brasserie is sinds mei 2008 dagelijks geopend vanaf 11 uur behalve van 1 Oktober tot eind april zijn we maandag open vanaf 17.00 uur en zaterdag vanaf 15.00 uur, de keuken is dan open vanaf 17.00 uur. Dagelijks is de keuken open van 11.30 uur tot 21.00 uur. We heten u graag van harte welkom.

Oase van natuur en rust

Ons hotel heeft door haar ligging in het natuurgebied van de Abeek een mooie troef in handen: het gonst er immers van beekjes en paadjes, brugjes en vijvers. U kan steeds rechtsreeks met uw fiets het domein van het hotel binnen rijden, daar de locatie naadloos aansluit op het bekende Limburgse fietsroutenetwerk. U kunt bij ons ook fietsen huren, zowel elektrische als gewone fietsen. Ook te paard kan u steeds bij ons terecht daar wij ook gelegen zijn aan het ruiter- en menroutenetwerk. Sinds september 2011 vertrekken er bij ons ook diverse wandelroutes.

Hotel

U heeft de mogelijkheid tot logeren in de hoeve waar er 4 tweepersoonskamers en 1 kleine gastensuite voor vier personen (gelijkvloers) ter beschikking staan. Sinds eind 2008 zijn er 4 tweepersoons duplexkamers, 1 tweepersoonskamer (gelijkvloers) en 1 vierpersoons duplexkamer. Iedere kamer is voorzien van eigen sanitair, flatscreen en WIFI. 's Morgens kunt U gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet. Er is een groot terras met grote tuin en speelruimte voor de kinderen aanwezig. Ook hebben wij sinds 2013 in een oude Drentse schapenstal 7 paardenboxen. Buiten zijn er diverse weides voorzien. Tevens is er een mogelijkheid tot gratis vissen. Zelf visgerief voorzien.

Enkele jaren geleden werd in de omgeving van De Hoogmolen een nieuwe wandelroute aangelegd, die deel uit maakt van de "verhalenfluisteraar". Deze route heeft verschillende stopplaatsen waar kinderen kunnen kennismaken met speeltuigen uit de tijd van Pieter Breughel. Zeer leerrijke en aangename tocht! Een absolute aanrader voor onder andere gezinnen...